Όπως έχει ειπωθεί πολλάκις, η Ελλάδα είναι μια χώρα με πλούσια ιστορία και πολιτισμό και λίγες μέρες δεν είναι αρκετές για να την εξερευνήσεις. Αυτός είναι μάλλον και ο λόγος γιατί πολλοί ταξιδιώτες την επισκέπτονται περισσότερες από μια φορά, επιλέγοντας σε κάθε επίσκεψή τους μία διαφορετική περιοχή.

Η εξερεύνηση και η περιπλάνηση σε ένα τόπο απαιτεί και καλή ξεκούραση, για να γεμίζουν οι μπαταρίες πριν την επόμενη εξόρμηση. Γι’ αυτό η επιλογή του κατάλληλου καταλύματος έχει ξεχωριστή σημασία. Μέσα από τον φακό της σελίδας μας, θα σας παρουσιάσουμε μερικές επιλογές που έχετε για συγκεκριμένες περιοχές, ώστε να σχηματίσετε μια εικόνα αν αποφασίσετε να τις επισκεφθείτε.

Αθήνα

Η πρωτεύουσα, όπως ήταν αναμενόμενο, προσφέρει τις περισσότερες επιλογές για διαμονή από κάθε άλλη περιοχή της χώρας. Αναλόγως του budget σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα αμέτρητα ξενοδοχεία της πόλης. Οι πιο απαιτητικοί μπορούν να εστιάσουν στα τετράστερα και πεντάστερα μόνο, χωρίς να σημαίνει ότι τα ξενοδοχεία με λιγότερα αστέρια δεν μπορούν να σας ικανοποιήσουν. Σε πολλές περιοχές την Αθήνας προσφέρονται διαμερίσματα, σπίτια, ακόμη και επαύλεις, έτοιμες να σας φιλοξενήσουν.

Ναύπλιο

Στο Ναύπλιο, πέρα από τα συνηθισμένα ξενοδοχεία, θα συναντήσετε και κάποια πιo παραδοσιακά, που αποτελούσαν παλιά αρχοντικά. Παρά το παραδοσιακό τους στοιχείο, τα ξενοδοχεία αυτά είναι πλήρως ανακαινισμένα, προσφέροντας όλες τις ανέσεις, και δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από ένα μοντέρνο ξενοδοχείο. Μάλιστα, ένα απο τα αρχοντικά, το ξενοδοχείο Αέτωμα θα σας γυρίσει πίσω στο χρόνο, και συγκεκριμένα στον 18ο αιώνα. Εκεί, θα συναντήσετε την παλιά αρχιτεκτονική της τότε εποχής, απολαμβάνοντας όμως όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Σαντορίνη

Η Σαντορίνη αποτελεί ιδανικό προορισμό για τους ρομαντικούς, ενώ το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα μαγεύει τους πάντες. Στο νησί μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα ξενοδοχεία που κατέχουν προνομιακή θέση, προσφέροντας σας την καλύτερη θέα. Το ξενοδοχείο Enigma είναι κτισμένο στο κατάλληλο σημείο, καθως έχει θέα το Αιγαίο, το παλιό λιμάνι και το ηφαίστειο. Δύσκολα συναντάς αλλού τόσες εικόνες σε έναν μόνο τόπο.