Ελλάδα, η χώρα της απέραντης ομορφιάς και των αμέτρητων ταξιδιωτικών προορισμών. Είναι τόσες πολλές οι επιλογές που προσφέρονται, που ακόμη και ο πιο απαιτητικός ταξιδιώτης θα ενθουσιαστεί. Η διαφορετικότητα της κάθε περιοχής προσφέρει στον επισκέπτη ένα διαφορετικό πακέτο εντυπώσεων και συγκινήσεων.

Αθήνα

Η Αθήνα είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς εκατομμυρίων τουριστών. Κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί κάποιος να εξερευνήσει την ιστορική αυτή πρωτεύουσα, με τα πολλά μνημεία. Μια βόλτα στα γραφικά δρομάκια στην Πλάκα και το Μοναστηράκι θα σας καταπλήξει, καθώς μπροστά σας θα ξεδιπλώνεται η Ακρόπολη. Επιλέξτε ένα απο τα πολλά καφεστιατόρια για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, προτού συνεχίσετε την περιήγησή σας.

Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη ανήκει στην Κεντρική Μακεδονία, γενέτειρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Για τους λάτρεις της πεζοπορίας, μπορείτε να σκαρφαλώσετε στον Όλυμπο, το βουνό που σύμφωνα με τη μυθολογία ήταν το σπίτι των αρχαίων θεών. Για μια πιο χαλαρή βόλτα, μπορείτε να περπατήσετε στην παραλιακή αρτηρία της πόλης και να συναντήσετε τον Λευκό Πύργο. Περίπου μία ώρα οδικώς απο τη Θεσσαλονίκη βρίσκεται η Χαλκιδική, η οποία φημίζεται για τις εξαιρετικές της παραλίες.

Καστοριά

Στην Καστοριά μπορείτε να επισκεφθείτε μια από τις Βυζαντινές εκκλησίες ενώ οι λίμνες των Πρεσπών, οι οποίες ανήκουν στην πολιτιστική κληρονομιά της UNESCO, θα σας καταπλήξουν.

Κόνιτσα

Η Κόνιτσα βρίσκεται στην περιοχή της Ηπείρου. Αποτελεί ιδανικό σημείο για όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν τα βουνά της Πίνδου. Επίσης, μπορείτε να θαυμάσετε την καμαρωτή γέφυρα της περιοχής, τα ιαματικά λουτρα των Καβασίλων και του Αμαράντου και τον Εθνικό Δρυμό Βίκου-Αώου.

Ιόνια Νησιά

Τα νησιά του Ιονίου αποτελούν εξαιρετική επιλογή για τον ταξιδιώτη, καθώς κάθε νησί μπορεί να χαρίσει ξεχωριστές στιγμές. Ανακαλύψτε την Ιθάκη, γενέτειρα του βασιλιά Οδυσσέα . Στην Κέρκυρα, αξίζει να περπατήσετε στο ιστορικό κέντρο της πόλης, αφού ανήκει στην πολιτιστική κληρονομιά της UNESCO, ενώ στην Κεφαλονιά μπορείτε να απολαύσετε ένα ταξίδι περιπέτειας ανακαλύπτοντας τις σπηλιές της περιοχής.